15 Mart 2008 Cumartesi

MUHTEŞEM DOĞA

MUHTEŞEM DOĞA





KINALI KUZULAR ÇANAKKALE SAVAŞI

KINALI KUZULAR ÇANAKKALE SAVAŞI


Ülkenin her köyünden, her dağ başından kopup gelen ana kuzularının aslanlaştığı yerin adıdır Çanakkale...
Diyaloglu hikaye, anlatım, kaside ve şiir bölümlerinin bulunduğu eser, efekt ve içerik olarak da bir ilki gerçekleştiriyor. Çanakkale Zaferi’nin baştan sona dramatik bir kurguyla aktarıldığı eserde Dursun Ali Erzincanlı, Yavuz Bahadıroğlu, İhsan Atasoy, Sırrı Er, Tuğrul Tuna, İsmail Tongar ve Hayri Küçükdeniz seslendirmeleriyle esere imza attılar.
Ayrıca Çanakkale Zaferi’nde yaşanan ve albüme ismini veren “Kınalı Hasan”ın hikayesinde anne repliklerini Ayşe Egesoy seslendirdi.
Metinlerini Vehbi Vakkasoğlu ve Nur Yörük’ün yazdığı albümde 1. Dünya Savaşı’nın en önemli cephesinin hikayesini akıcı bir dille izlemek mümkün.


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

SARIKAMIŞ BELGESELİ

SARIKAMIŞ BELGESELİ





TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN




Sarıkamış Harekâtı
Birinci Dünya Savaşında felâketle neticelenen askerî harekât. Osmanlı Devleti harbe; 1878’den beri Rus işgalinde bulunan Kars, Sarıkamış, Ardahan gibi doğu illerimizi geri almak, Doğu Avrupa’da Ruslarla harp hâlinde olan Almanlara yardım etmek, kazanılacak bir zaferle Kafkaslar ve Orta-Asya’daki Türk illerinin kapısını açmak maksatlarıyla, başta Enver Paşa olmak üzere, iktidarda bulunan İttihatçılar tarafından sokuldu.

Türk bayrağı çekilip, Yavuz ve Midilli adı verilen iki Alman zırhlısı, Karadeniz’deki Rus limanlarını bombardıman etti. Rusya da buna karşılık olarak 30 Ekim 1914 tarihinde Türkiye’ye taarruz etti. Rus-Kafkas ordusu, Karadeniz’den Ağrı Dağındaki hudut üzerinden yedi kol hâlindeki saldırısıyla Pasinler’e kadar ilerledi. Rus ordusunun taarruzu, Köprüköy’de durduruldu. Üçüncü ordu, 3-9 Kasım 1914 günlerinde meydana gelen Köprüköy Meydan Muharebesinde Rus ordusunu yendi. Üçüncü Ordu Komutanı, mevsim şartlarını dikkate alıp, ayrıca askerin kaput başta olmak üzere, giyim ve iâşesinin yetersizliğini, top ve süvari atlarının azlığını hesaba katarak, sıcağı sıcağına düşmanı takip etmedi. Köprüköy Meydan Muharebesinin raporlarını alan, yarbaylıktan paşalığa terfi ettirilen Harbiye Nazırı (Millî Savunma Bakanı) Enver Paşa, Alman kurmay ve generalleriyle Erzurum’a geldi. Enver Paşa, Erzurum ve Köprüköy’de birer taburu teftiş etmişti; ancak ordu birliklerinin tamamı hakkında yeterli bilgiye sahip değildi. Üstelik, ordu kumandanı Hasan İzzet Paşanın, bu mevsimde harekât yapılamayacağı, taarruzun bahara bırakılması tavsiyesine karşılık, onu vazifesinden azletti ve taarruza karar verdi. Üçüncü Ordu Komutanlığı vazifesini de üzerine alan Enver Paşa, 18 Aralık 1914 tarihinde, kıtalara, taarruz emrini verdi.
Taarruza iştirak eden birliklerin büyük bir kısmı, özellikle Arabistan’dan geri çekilen ve Güneydoğu Anadolu’dan sevk edilenler, sıcak iklime alışık olup, teçhizatları yönünden kış şartlarına hazırlıksızdı. Üçüncü Ordunun üç kolordusu (9, 10, 11. Kolordular), 24 Aralık 1914 günü -39 derece soğukta Büyük Sarıkamış Çevirme ve Kuşatma (İhâta) Harekâtına başladı. Ayrıca, gerilla harbi yapan yarı resmi Türk çeteleri de, Ardahan’a hareket etti. Üçüncü Ordudan bazı kıtalar, 24-25 Aralık gecesi, Sarıkamış’a ulaşmayı başardı. Ancak, Allahü Ekber Dağlarını aşarken çetin zorluklar ve kış şartları sebebiyle gerek miktar, gerekse mevcut silahları yönünden çok zayiat ve kayıp verdiler. Allahü Ekber Dağlarını aşan Mehmetçiklerden bir kol da, Sarıkamış’ın doğusundaki Selim İstasyonuna vararak demiryolunu tahrip edince, Sarıkamış’taki Rus kolorduları paniğe uğradı. Gayriresmî Türk çeteleri de, 1915 yılı başında Ardahan’a girdi. Rus Kafkas Ordusu Başkumandanı, Üçüncü Ordunun ilerleyişi üzerine; 2-3 Ocak 1915 günlerinde telsiz-telgraf ile müttefikleri Fransa ve İngiltere’ye, günde birkaç defa yalvarırcasına başvurarak:
“Telefon konuşmalarını durduran soğuk ve kış, Türk ordusunu engelleyemiyor. İkinci bir cephe açarak, Türk ordularının ilerlemesi durdurulamaz ise, zengin Bakü petrolleri, Osmanlı-Alman ittifakının eline geçecek ve Hindistan yolu onlara açık bulunacaktır!” haberini gönderiyordu.
Kış, 3-4 Ocak 1915 gecesi daha da şiddetlendi. Fırtına ile yağan kar, yolları tıkayıp, çadırları yıktı. Arkasından da dondurucu soğuklar bastırınca, 150 000 kişilik ordunun 90 000’i (veya 60 000’i) donma, dizanteri ve tifo gibi hastalıklarla mahvoldu. Sarıkamış İstasyonuna giren Enver Paşa, bu felaket karşısında, Üçüncü Orduyu yüzüstü bırakıp, İstanbul’a döndü. Bu harekâtta Ruslar, 32 000 kayıp verdiler.
Sarıkamış Harekâtı; kuşatma harekâtıyla düşman kuvvetlerinin arkasına düşmeyi hedef alan, başarılı bir plândı. Ancak, stratejinin faktörlerinden zaman iyi değerlendirilmediği, kuvvetler de böyle bir harekâtı yapacak şekilde teçhizatlandırılmadığı için başarısızlıkla sonuçlandı.
Ordunun kış şartlarına hazır olmaması ve olumsuz iklim şartları sebebiyle ikmal ve iaşe hizmetlerinin yapılmayışı, kıtalarda açlığa, hayvanların telef olmasına, dolayısıyla birliklerin dağılmasına sebep oldu. Enver Paşanın şuursuzca verdiği gece taarruzu emirleri, kayıpları daha da arttırdı. Sarıkamış Harekâtı sonunda, Doğu Anadolu kapıları, Ruslara açıldı. 13 Mayıs 1915’te Ermenilerin işbirliği yaptığı Rus kuvvetleri, önce Van’a, bilâhare Muş ve Bitlis’e girdi. Ermenilerin harp esnasında Ruslara yaptıkları büyük hizmetin karşılığı olarak, bu illerin valilikleri, Ermenilere verildi. Harpten sonra, Ermeni-Rus işbirliği sonunda, bölge halkına karşı müthiş bir soykırıma girişildi. Van Gölünün ortalarına kayıklarla taşınıp öldürülen, suya dökülen çocuk, kadın, genç ve ihtiyar Türklerin sayısı, kesin olarak tespit edilmemesine rağmen, çok fazladır. Esasen, bu harp sırasında Ermeni Komitacıları, hemen her tarafta isyana hazırlanarak, birçok yerde depolar dolusu silah ve cephane biriktirdiler. Bu silah, teçhizat ve destekle katliam yapıp, Doğu Anadolu’yu harabeye çevirdiler.

YAVUZ SULTAN SELİM HAN BELGESELİ

YAVUZ SULTAN SELİM HAN BELGESELİ



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ESKi MISIR BELGESELİ (Türkçe)

ESKi MISIR BELGESELİ (Türkçe)





ADOLF HİTLER'İN HAYATI




ADOLF HİTLER'İN HAYATI




NOSTRADAMUS'UN HAYATI




NOSTRADAMUS'UN HAYATI


14 Aralık 1503 yılında Fransa'nın güneyinde Saint Remy de Provence kasabasında dünyaya gelen, Michel de Nostredame, "Nostradamus" adıyla anıldı. Geleceği görme yeteneği büyükbabaları Jehan de Saint Remy ve Pierre de Nostredame tarafından desteklenen Nostradamus, 1522'de tıp okumaya gittiği Montpellier Üniversitesi'nden üç yıllık eğitimden sonra mezun olarak başarılı bir doktorluk kariyeri yaptı.

Nostradamus 1556 yılında kehanetlerini merak eden Kraliçe Catherine de Medici'nin de etkisiyle Kral II. Henry tarafından saraya çağrıldı. Kralın özel doktoru aynı zamanda sarayın astroloğu oldu. Dörtlü mısralar halindeki yaklaşık bin kehaneti içeren on ciltlik "Centuries" adlı eseri, Michel de Nostradamus'un kehanetleri adıyla yayınladı. 1566 yılında 1 Temmuz gecesi, 62 yaşında öldü.



KAN UYKUSU 2 - KINALI TÜRKÜ

KAN UYKUSU 2 - KINALI TÜRKÜ

Kan Uykusu´nun ardından belgesel serisinin devamı niteliğinde hazırlanılan Kınalı Türkü, izleyici ile buluşuyor.
Tarihim, Şerefim, Şiirim, herşeyim: Yer yüzünde yer beğen! Nereye dikilmek istersen, Söyle, seni oraya dikeyim!
Binlerce mehmetçiğin destanını anlatan Kan Uykusu'nun ikinci bölümü Kınalı Türkü'yü mutlaka izlemelisiniz..





YOUTUBE'den izlemek için TIKLAYIN.(Tam ekran seçenegi için tercih edile

MİCROCOSMOS




MİCROCOSMOS

Türü: Belgesel,görsel şölen

Konu:
Dünyanın En İyi Belgeseli ; Microcosmos, böcekler üzerine bir film ama izlediğinizde insanlığınızı düşünmeden edemiyorsunuz. Ayaklarınızın altında sürüp giden, hemen hiç farkına varmadığımız bir serüven, doğanın diyalektiğinin tüm sonuçlarını barındırarak ayna tutuyor bizlere ve sanki unutulmayacak bir keşif yolculuğuna dönüşüyor.





TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

DERiNLERiN GiZEMi

DERiNLERiN GiZEMi

Konu:
Denizin derinliklerinde yaşayan ilginç canlıları konu alan bu belgeseli sıkılmadan izleyeceksiniz.



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ADANA PARiS (YILMAZ GÜNEY BELGESELi)




ADANA PARiS (YILMAZ GÜNEY BELGESELi)


Türü: Belgesel

Bilgi:
Ahmet Soner'in çektiği belgesel, Yılmaz Güney'in yaşamına tanıklıklardan oluşuyor. Onat Kutlar'dan Halil Ergün'e, Aziz Nesin'den Özdemir İnce'ye, Costa Gavras'tan Jacques Lang'a kadar yapılan röportajlar ve Güney filmografisinin seçme eserlerinden oluşan bir kolajla, Güney'in Adana'nın Yenice ilçesinden Paris'e uzanan sanatsal, siyasal yolculuğunu anlatıyor.

"...Yılmaz Güney, sinemamızın en önemli, bir numaralı yönetmeni olmaya devam ediyor." Onat Kutlar
"...Ben onu yalnız bir sanatçı olarak görmüyorum. Sinema yoluyla ve sinemanın da ötesinde geniş kitleleri, ezilmiş insanları, sorunları olan insanları etkileyen bir sinemacı." Mahmut Tali Öngören
"...Yılmaz kadar Türk toplumunun çelişkilerini hisseden, yakalyan ve sinemasına yansıtan bir sanatçı olmamıştır demek herhalde abartı olmaz." Atilla Dorsay




TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ÜÇ AYLAR VE MÜBAREK GECELER

ÜÇ AYLAR VE MÜBAREK GECELER



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

NOBEL ÖDÜLLERİ GERÇEĞİ

NOBEL ÖDÜLLERİ GERÇEĞİ


Verilen Nobel ödülleri arkasındaki bilinmeyen gerçekler.



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

BiR HüCRENiN iC YAPISI





ATA DEMİRER (Tek kişilik dev kadro)

ATA DEMİRER (Tek kişilik dev kadro)


BÖLÜM 1


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN



BÖLÜM 2



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

CEM YILMAZ (2003'teki bir gösterisi)

CEM YILMAZ (2003'teki bir gösterisi)


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

CEM YILMAZ (Milenyum)

CEM YILMAZ (Milenyum)


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

CEM YILMAZ (Bir tat bir doku)

CEM YILMAZ (Bir tat bir doku)

BÖLÜM 1


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN



BÖLÜM 2


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

CEM YILMAZ (askerde)

CEM YILMAZ (askerde)


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

PINGU




PINGU



MACERA 1


YOUTUBE'den izlemek için TIKLAYIN.(Tam ekran seçenegi için tercih edilebilir)



MACERA 2


YOUTUBE'den izlemek için TIKLAYIN.(Tam ekran seçenegi için tercih edilebilir)



MACERA 3


YOUTUBE'den izlemek için TIKLAYIN.(Tam ekran seçenegi için tercih edilebilir)



MACERA 4


YOUTUBE'den izlemek için TIKLAYIN.(Tam ekran seçenegi için tercih edilebilir)



MACERA 5


YOUTUBE'den izlemek için TIKLAYIN.(Tam ekran seçenegi için tercih edilebilir)



MACERA 6


YOUTUBE'den izlemek için TIKLAYIN.(Tam ekran seçenegi için tercih edilebilir)



MACERA 7


YOUTUBE'den izlemek için TIKLAYIN.(Tam ekran seçenegi için tercih edilebilir)



MACERA 8


YOUTUBE'den izlemek için TIKLAYIN.(Tam ekran seçenegi için tercih edilebilir)



MACERA 9


YOUTUBE'den izlemek için TIKLAYIN.(Tam ekran seçenegi için tercih edilebilir)



MACERA 10


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ASTERİKS - Galyalı Asteriks (Çizgi sinema)





ASTERİKS - Galyalı Asteriks (Çizgi sinema)




TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ASTERİKS - Görev (Çizgi Sinema)





ASTERİKS - Görev (Çizgi Sinema)





TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ASTERİKS - Görev Mars




ASTERİKS - Görev Mars

Türü: Çizgi film



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ALViN FRANKEŞTAYN 'A KARŞI




ALViN FRANKEŞTAYN 'A KARŞI

Türü: Çizgi sinema



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

TOM VE JERRY ( 7 farklı bölüm)





TOM VE JERRY ( 7 farklı bölüm)


HZ. YUSUF

HZ. YUSUF



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

HZ. DAVUT VE CALUT

HZ. DAVUT VE CALUT



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

HZ. İBRAHİM

HZ. İBRAHİM



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ŞEHİTLER CENNETE GİDER

ŞEHİTLER CENNETE GİDER



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

SALİH PEYGAMBER

SALİH PEYGAMBER



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

MAĞARADAKİ 3 ARKADAŞIN DUASI

MAĞARADAKİ 3 ARKADAŞIN DUASI



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

HZ. NUH VE TUFAN

HZ. NUH VE TUFAN



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

İNCİ ADASI

İNCİ ADASI



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

HIZIR KUŞU

HIZIR KUŞU



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

SON PEYGAMBER HZ. MUHAMMED (s.a.v.)

SON PEYGAMBER HZ. MUHAMMED (s.a.v.)



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAY

BABAM VE OĞLUM



Yönetmen Çağan Irmak, Çağan Irmak
Senaryo
Oyuncular Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor, Hümeyra, Şerif Sezer
Filmin Türü Drama, Komedi
Orijinal Adı Babam ve Oglum
Yapımcı Firma Avşar Film
Yapım Yılı 2005
Yapım Ülkesi Türkiye
Orijinal Dili Türkçe
Filmin Süresi 96 dakika
Resmi Sitesi http://www.babamveoglum.com/
Vizyon Tarihi 16.06.2006


Filmin Konusu

1980 darbesinde annesini kaybeden küçük Deniz(babasi o dönemde bir çok erkek çocuga verilen ismi koymus J)yedi yil sonra hiç görmedigi dedesinin Ege’deki çiftligine dogru bir yolculuga çikar.Deniz’in dedesini hiç görmemesinin nedeni dedesiyle babasinin yillardir küs olusudur.Hüseyin Efendi (Çetin Tekindor)okumaya diye gönderdigi oglunun politik olaylara karistigini ögrenince onu evlatliktan silmistir çünkü.Sadik’in her seye ragmen baba evine geri dönüsünün nedeni Deniz’den ayrilmak zorunda olusudur;küçük oglunu babasina emanet edecektir.Kelimenin tam anlamiyla Deniz bu çiftlikte hafif tatli kaçik bir ailenin ortasinda bulur kendini.Evin yanasmalari,küs teyze(Serif Sezer),traktör kullanan ve telsizle konusan müthis bir babaanne(Hümeyra),bileginden bogazina kadar bilezikle dolasan gelin Hanife (Binnur Kaya) ve saf bir amca (Yetkin Dikinciler).Düsünsenize hepsi bagirarak ve hep bir agizdan konusuyor.Sadik Ugruna savastigi bir Türkiye’ye ve terk ettigi sevgilisiyle ve kendiyle kasabada yüzlesirken; çocuk, dedesinin ve babasinin arasindaki tüm buzlari eritecektir




TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

DABBE



Yönetmen : Hasan Karacadağ
Senaryo : Hasan Karacadağ
Oyuncular : Ümit Acar, Kaan Girgin, Serdar Özer, Ebru Aykaç, Süha Tok
Filmin Türü : Korku, Gerilim
Orijinal Adı : Dabbe
Yapımcı Firma : J - Plan
Yapım Yılı : 2005
Yapım Ülkesi : Türkiye
Orijinal Dili : Türkçe
Filmin Süresi : 110 dakika
Resmi Sitesi : http://www.dabbefilm.com/
Dağıtıcı Firma : Özen Film
Vizyon Tarihi : 10.12.2005


FİLMİN KONUSU

2005 yılının sonlarına doğru Süper güç Amerika’yı bir intihar salgını sarar...Ülkenin her tarafında bribirinden bağımsız insanlar çok farklı ve tüyler ürpertecek yöntemlerle kendini öldürmektedir... Çok kısa bir süre sonra bu intihar vakalarının benzeri Türkiyede de yaşanmaya başlar... Türkiyedeki ilk tuhaf intihar olayı İzmir’in Selçuk ilçesinde yaşanır...

Tarık isimli kendi halinde bir genç internete girdiği uzun gecelerin ardından birden dünyayla ilişkisini keser ve kısa bir süre sonra korkunç bir yöntemle kendini öldürür..Selçuk emniyet amirliği Tarığ’ın intiharını özel incelemeye alır ve bu bağlamda en yakın arkadaşları olan Hande,Cem ve Sema’yı sorgular...

Bu arada Tarığ’ın bu üç arkadaşına internet aracılığıyla tuhaf görüntüler eşliğinde mailler gelmeye başlar...Mailleri gönderen kişi ise kısa bir süre önceden intihar edip ölen Tarık’tır...Bir ölüden mail gelmenin mantıksız olduğunu düşünen arkadaşlar zaman içerisinde çevrelerinde zuhur eden garip varlıklar görmeye başlarlar...Bu varlıklar kim ve nereden kontrol edildiklerini hissettirmeden göründükleri insanlara korkunç anlar yaşatmaktadırlar.Kişilerin bilinçlerini ele geçirerek onların gerçek ve rüya arasındaki ayırımı yapmalarını engellemekte ve kısa süre içerisinde onların kendisini öldürmelerini sağlamaktadır...

Tarığ’ın arkadaşlarından Hande yaptığı araştırmaları komiser Süleyman’la Paylaşır... Ona göre Dünyadaki bütün ölümleri Dabbe’tül arz isimli bir varlık gerçekleştirmektedir... Dabbe bunun için iki şeyi kullanmaktadır...Dünyaya bir örümcek ağı gibi yayılan İNTERNET ve de aynı mekanda fakat farklı boyutta yaşayan CİNLER...

Dabbe perdeyi aralamış ve Gerçekler ters-yüz olmaya başlamıştır...Kıyametin son alameti artık heryerdedir....Hareket noktası olarak da Türkiye’yi seçmiştir....



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ (çizgi film)



Tarz: Çizgifilm
Dil: Türkçe
Oyuncular : Çizgi karakterler



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ÇÖPÇÜLER KRALI



Tarz: Komedi
Oyuncular : Kemal Sunal






TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

AH NEREDE



Tarz: Komedi
Oyuncular : Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu






TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

ÇİÇEK ABBAS



Tarz: Komedi
Oyucular : İlyas Salman , Şener Şen



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

DEĞİRMEN



Tarz: Komedi
Oyuncular : Şener Şen




TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

DÜNYAYI KURTARAN ADAMIN OĞLU



Yönetmen Kartal Tibet
Senaryo Murat Boyacıoğlu
Oyuncular Cüneyt Arkın, Mehmet Ali Erbil, Mehmet Ali Erbil, Deniz Seki, Pascal Nauma
Filmin Türü Aksiyon, Komedi
Orijinal Adı Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu
Yapımcı Firma Tiglon –- Zero Yapım
Yapım Yılı 2006
Yapım Ülkesi Türkiye
Orijinal Dili Türkçe
Filmin Süresi 0 dakika
Resmi Sitesi http://www.dunyayikurtaranadam..
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi 15.12.2006




TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

EN BÜYÜK ŞABAN




Tarz: Komedi
Oyuncular : Kemal Sunal





TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

Hababam Sinifi 3,5

Hababam Sinifi 3,5



Türü : KOMEDi


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN



NEŞELİ GÜNLER

NEŞELİ GÜNLER



TÜRÜ : KOMEDi


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN



Yedi Bela Hüsnü

Yedi Bela Hüsnü



TÜRÜ : KOMEDi


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN



SALKIM HANIMIN TANELERİ

SALKIM HANIMIN TANELERİ



TÜRÜ : DUYGUSAL


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN



TOSUN PAŞA

TOSUN PAŞA



TÜRÜ : KOMEDi


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN



HACİVAT ve KARAGÖZ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ

HACİVAT ve KARAGÖZ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ



TÜRÜ : KOMEDi


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN



Danimarka' lı gelin



Danimarka' lı gelin

Tarz: İslami



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

DUVAR



EŞKİYA



EŞKİYA

Türü: Macera, Dram

BÖLÜM 1



TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN



Bölüm 2


TAM EKRAN SEYRETMEK iÇiN TIKLAYIN

12 Mart 2008 Çarşamba

Süper bir film arsivi MP4 [Download]

Süper bir film arsivi MP4 [Download]



Rise of the Silver Surfer (2007)

http://rapidshare.com/files/78854517/fantastik_doertlue_2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/78866360/fantastik_doertlue_2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/78875279/fantastik_doertlue_2.part3.rar
http://rapidshare.com/files/78882569/fantastik_doertlue_2.part4.rar
http://rapidshare.com/files/78882888/fantastik_doertlue_2.part5.rar

Türkçe

Ratatouille (2007)

http://rapidshare.com/files/79016421/ratatouille.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79028067/ratatouille.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79039780/ratatouille.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79050480/ratatouille.part4.rar
http://rapidshare.com/files/79051186/ratatouille.part5.rar

Türkçe

Surf’s Up (2007)

http://rapidshare.com/files/79060842/ne_eli_dalgalar.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79069841/ne_eli_dalgalar.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79077951/ne_eli_dalgalar.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79081767/ne_eli_dalgalar.part4.rar

Türkçe

Underworld Evolution

http://rapidshare.com/files/79252061/Underworld_Evolution.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79264151/Underworld_Evolution.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79277631/Underworld_Evolution.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79237053/Underworld_Evolution.part4.rar
http://rapidshare.com/files/79279265/Underworld_Evolution.part5.rar

Türkçe

Sıkı Aynasızlar (2007)

http://rapidshare.com/files/79089226/hot_fuzz.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79095510/hot_fuzz.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79101195/hot_fuzz.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79209251/hot_fuzz.part4.rar
http://rapidshare.com/files/79209528/hot_fuzz.part5.rar

Türkçe

Arı Filmi (2007)

http://rapidshare.com/files/79292456/aribee_movie.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79301447/aribee_movie.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79329825/aribee_movie.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79334536/aribee_movie.part4.rar

İngilizce

Ölüm Sessizliği

http://rapidshare.com/files/79341788/Dead_Silence.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79349800/Dead_Silence.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79496539/Dead_Silence.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79504951/Dead_Silence.part4.rar

Türkçe

Hannibal Doğuyor

http://rapidshare.com/files/79522317/hannibal_rising_2oo7.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79531115/hannibal_rising_2oo7.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79538747/hannibal_rising_2oo7.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79545317/hannibal_rising_2oo7.part4.rar
http://rapidshare.com/files/79545523/hannibal_rising_2oo7.part5.rar

Türkçe

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2007)

http://rapidshare.com/files/79553793/harry_Potter_tr.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79561090/harry_Potter_tr.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79568282/harry_Potter_tr.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79572532/harry_Potter_tr.part4.rar

Türkçe

Korku Kapanı 2

http://rapidshare.com/files/79581470/Korku_Kapan___2007_cd1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79590198/Korku_Kapan___2007_cd1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79600729/Korku_Kapan___2007_cd2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79602611/Korku_Kapan___2007_cd2.part2.rar

Türkçe

Ocean’s 13 (2007)

http://rapidshare.com/files/79614229/Ocean_s_Thirteen__2007_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79626554/Ocean_s_Thirteen__2007_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79638738/Ocean_s_Thirteen__2007_.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79645640/Ocean_s_Thirteen__2007_.part4.rar

Türkçe

Testere 4

http://rapidshare.com/files/79762687/saw4.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79769094/saw4.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79775721/saw4.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79781541/saw4.part4.rar
http://rapidshare.com/files/79782594/saw4.part5.rar

İngilizce Tr Altyazılı

The Number 23

http://rapidshare.com/files/79788262/The_Number_23_Numara.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79794796/The_Number_23_Numara.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79802279/The_Number_23_Numara.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79890025/The_Number_23_Numara.part4.rar
http://rapidshare.com/files/79890962/The_Number_23_Numara.part5.rar

Türkçe

Davetsiz Gelen

http://rapidshare.com/files/79927091/Davetsiz_Gelen.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79939472/Davetsiz_Gelen.part2.rar
http://rapidshare.com/files/79904105/Davetsiz_Gelen.part3.rar
http://rapidshare.com/files/79915126/Davetsiz_Gelen.part4.rar

Türkçe

Until Death (2007)

http://rapidshare.com/files/80062901/Mezara_Kadar.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80095112/Mezara_Kadar.part2.rar
http://rapidshare.com/files/80165980/Mezara_Kadar.part3.rar
http://rapidshare.com/files/80050642/Mezara_Kadar.part4.rar

Türkçe

Nuhun Gemisi ( 2007 )

http://rapidshare.com/files/80202047/nuhun_gemisi_1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80211234/nuhun_gemisi_1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/80169311/nuhun_gemisi_1.part3.rar
http://rapidshare.com/files/80182131/nuhun_gemisi_2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80189202/nuhun_gemisi_2.part2.rar

Türkçe

Koku: Bir Katilin Hikayesi

http://rapidshare.com/files/80233292/perfume_katil.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80239769/perfume_katil.part2.rar
http://rapidshare.com/files/80220013/perfume_katil.part3.rar
http://rapidshare.com/files/80225177/perfume_katil.part4.rar

Türkçe

Transformers

http://rapidshare.com/files/80395971/transformers_cd1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80405150/transformers_cd1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/80410317/transformers_cd1.part3.rar
http://rapidshare.com/files/80416982/transformers_cd2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80385134/transformers_cd2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/80386365/transformers_cd2.part3.rar

Türkçe

Cesur Civciv

http://rapidshare.com/files/80429854/Chicken.Run.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80435610/Chicken.Run.part2.rar
http://rapidshare.com/files/80423590/Chicken.Run.part3.rar
http://rapidshare.com/files/80423703/Chicken.Run.part4.rar

Türkçe

Arabalar

http://rapidshare.com/files/80450583/Arabalar.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80458939/Arabalar.part2.rar
http://rapidshare.com/files/80441544/Arabalar.part3.rar
http://rapidshare.com/files/80443924/Arabalar.part4.rar

Türkçe

28 Hafta Sonra

http://rapidshare.com/files/80601514/28_Hafta_Sponra_Mp4.part1.rar
http://rapidshare.com/files/80591043/28_Hafta_Sponra_Mp4.part2.rar
http://rapidshare.com/files/80609649/28_Hafta_Sponra_Mp4.part3.rar
http://rapidshare.com/files/80609810/28_Hafta_Sponra_Mp4.part4.rar

Türkçe

Bütün Filmler Mp4 Formatındadır. Görüntü Kaliteleri FevkaLede
300-400 mb oluşan bu arşivden sizlerde yararlanın bencee

Yahoo! News: Science News